code atas


Marcela Fota

NENOROCIREA TRĂITĂ DE CRĂCIUN. Acesta se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău.


Pin On Places To Visit

La doar 43 ani cantareata Marcela Fota a ramas vaduva.

. Vestea tulburătoare a șocat-o pe artistă pentru că totul s-a întâmplat fulgerător sub ochi a zeci de persoane. Provine dintr-o familie cu 5 copii iar sora sa cea mare i-a fost model în viață. Marcela Fota este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară.

Marcela a purtat o rochie care i-a scos în evidență silueta întreaga sa înfățișare fiind lăudată de fanii care i-au urat Casă de piatră și multă fericire. Făcând parte dintre mezinii familiei Marcela Fota era deseori privilegiată. Artista a îmbrăcat o rochie de mireasă cusută manual în valoare de aproximativ 30000 de lei.

Atista și-a pierdut soțul în 2020 la o zi după Crăciun. Minel Papanoiu avea 47 ani si a facut infarct in incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova. A depĂȘit marcela fota Șocul morȚii soȚului ei.

Ei bine aflați că Marcela Fota celebra interpretă de muzică populară despre care vă povestim își are rădăcinile din comuna Melinești județul Dolj. 183 341 Jaime 7 923 en parlent. Marcela Fota nu vrea să se.

Vezi galeria foto În urmă cu mai bine de un an Marcela Fota și-a pierdut soțul. La sfârșitul anului 2020 soțul interpretei alături de care aceasta și-a petrecut ultimii 15 ani din viață a decedat. Marcela Fota una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara trece prin clipe grele.

Contact Marcela FOTA tel. 182856 likes 7997 talking about this. Soțul interpretei de muzică populară Marcela Fota a murit în această după-amiază după ce a suferit un infarct.

Ceea ce a deosebit-o pe artistă de restul fraților însă a fost o boală ce și-a pus adânc amprenta asupra copilăriei sale. Marcela Fota a avut copilăria dominată de astm Foto. Când spui mizicăspui iubire Cântecul meu de dragosteeste pentru voi Marcela Fota - Bate inima in mineVa invit sa va abonati.

Marcela Fota este o cunoscută artistă de muzică populară. 161k Followers 494 Following 549 Posts - See Instagram photos and videos from FotaMarcela fotamarcela. Și acum cântăreața este distrusă de durere.

Aceasta este nimeni alta decât celebra Mariana Ionescu Căpitănescu. Marcela Fota a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu puțin timp când soțul acesteia s-a stins din viață. Aici s-a născut și tot aici a trăit o bună bucată de vreme într-o familie cu 5 copii.

Marcela Fota a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de 12 ani iar atunci și-a dat seama că vrea să cânte toată viața. Perioada aceasta este una foarte grea pentru Marcela Fota. Interpreta de muzică populară nu poate accepta nici acum ceea ce s-a întâmplat.

Maria Căpitănescu și Marcela Fota sora sa trec prin momente foarte grele după ce un bărbat necunoscut a început să le contacteze din ce în ce mai des. Totul a rămas la fel ca în dimineața în care bărbatul a plecat de acasă și nu a mai revenit. La doar un an după nuntă însă soțul ei s-a stins fulgerător din viață în urma unui infarct.

Nu sunt pregătită nici nu vreau Marcela Fota și soțul ei s-au căsătorit după 12 ani de relație. A MURIT DUPĂ CE S-A INTOXICAT CU MONOXID DE CARBON. Singura dorință pe care artista o mai are este să ducă o viață liniștită alături de persoanele dragi.

Marcela Fota declară că se încarcă cu energia publicului fapt pentru care a decis să scrie o melodie plină de viață pe care să o cânte pentru prima dată în ziua de Paște. Celebra interpretă de muzică populară are mare succes în plan profesional și este iubită de o mulțime de oameni dar nu poate spune că îi merge la fel de bine în plan sentimental. Eu Îmi doresc o ÎmpĂcare psihicĂ a copilului meu.

- 0741318927 wwwmarcelafotaro httpsbitlyMarcelaFota. Marcela Fota a demonstrat că este o femeie puternică deși a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei. Partenerul acesteia de viață stătea la coadă la o instituția publică când a suferit un infarct.

Marcel Fota a murit la vârsta de 47 de ani în urma unui infarct. Muzica înseamnă iubire și viață Paște fericit tuturor. Marcela Fota nu a trecut peste moartea soțului.

Recent Marcela a dezvăluit cum a reușit să treacă peste șocul morții. Este vorba despre o problemă a căilor respiratorii cunoscută sub numele de astm. Sotul acesteia a murit luni dupa-amiaza dupa ce a facut infarct la doar 47 de ani.

Mariana Ionescu Căpitanescu şi Marcela Fota sunt cunoscute cântăreţe de muzică populară între ele fiind opt ani diferenţă. Cele două vedete fac tot posibilul pentru a scăpa de fanul insistent însă nu reușesc să rezolve această problemă nici măcar cu ajutorul poliției. Videoclip Marcela Fota - Esti totu-n lume pentru mine Descarca ton de apel în MP3 Android Descarcă în MP3.

Contact Marcela FOTA tel. Nu a schimbat absolut nimic în locuință de când partenerul său de viață și-a dat ultima suflare. Nimic nu prevestea nenorocirea care avea sa se intample cu sotul ei in a treia zi de Craciun.

Asculta și descărca tonul de apel n lume pentru mine din categoria Moldovenești Folk a artistului preferat Marcela Fota - Esti totu în format MP3 gratuit direct pe telefonul dvs mobil fără înregistrare. De când a rămas văduvă viața ei s-a schimbat dar acum a vorbit și despre căsătorie. Avea 47 de ani.

Partenerul cântăreței a decedat în urma unui infarct la vârsta de 47 de ani.


Pin On Muzica


Pin Su Destine Celebre


Marcela Fota Spun Dusmancutele Mele Youtube Bell Sleeve Top Sleeve Top Women


Pin On Muzica Pentru Bunici


Pin On Muzica


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzică Populară


Pin On Muzica Populara


Pin On Places To Visit


Pin On Artă


Pin On Muzica Arte


Pin On Muzica Populara


Retro Kociky H Ada Googlom Vintage Pram Baby Buggy Stroller


Pin On Muzica Pop


Afghan Refugee Girl Laiba Hazrat 5 Sits On A Bed Next To Her Sleeping Granfather Outside Their Home In A Slum Refugee Poverty Children Middle East Culture


Lazy Rul Fashion Fashion Outfits Outfits


Pin On Cantece


Pin On Muzica Arte


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta

You have just read the article entitled Marcela Fota. You can also bookmark this page with the URL : https://nikolastephillips.blogspot.com/2022/07/marcela-fota.html

0 Response to "Marcela Fota"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel